top of page
17.2.png

Verzenden
& Retourbeleid

Levertijd

Klik hierboven om er sneller doorheen te gaan.

Levertijd

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. We proberen je bestelling binnen 24 uur te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Onze ervaring is dat je pakket na verzending door ons binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is.

Vanaf het moment dat wij het pakket via het PostNL-punt verzenden zijn wij niet aansprakelijk voor vertraging bij PostNL en/of wanneer ze leveren. Plutonium is ook niet aansprakelijk kwijtgeraakte en/of beschadigde post. Mocht dit het geval zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan zullen we samen een oplossing vinden.

Vezendkosten

Verzendkosten

 

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,10 voor bestellingen tot 2 kg.

€6,75 voor bestellingen tot 10 kg.

€13,00 voor bestellingen tot 23 kg.

Bedenktijd

Bedenktijd

 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourneren

Retourbeleid

 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht klik je op Direct Retourneren of bekijk je het meegeleverde instructieblad. Wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen zullen we het bedrag binnen 3 werkdagen (afhankelijk van bank) terugstorten.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen

Ruilen

 

Wil je een product ruilen? Helaas werken wij niet met een ruil systeem, je kunt het best een nieuwe bestelling aanmaken en het oude retourneren. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd Bezorgadres

Verkeerd Bezorgadres

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

bottom of page